Servicii

Acoperiri diverse

Se monteaza in mod special pe terasele si curtile interioare ale caselor, dar si pe terasele restaurantelor sau cafenelelor,folosind structura metalica sau lemn existenta

Vezi Galerie

Copertine retractabile

Copertinele retractabile reprezinta modalitatea clasica si rapida de umbrire pentru terase cu o actionare manuala sau electrica.Se folosesc pentru acoperirea de spatii de terase pentru protectia de soare si ploaie.

Vezi Galerie

Copertine cu ghidaj
lateral

Copertinele cu ghidaje laterale se pot folosi în cazul suprafețelor mari, având ca principal atribut protectia de soare si ploaie usoara a teraselor si a altor suprafețe si pe un vant mai puternic,copertina avand sustinere si pe sol .

Vezi Galerie

Inchideri terase cu folii pvc transparent


Sunt sisteme de protectie fixe sau mobile impotriva intemperiilor.Folosite pentru inchiderea foisoarelor,teraselor si a altor spatii care necesita protectie.Confera o protectie ridicata atat pe timp de vara, cat si in conditii de frig, ploaie sau zapada.

Vezi Galerie

Marchize

Copertinele tip marchiza sunt construite pe o structura usoara de aluminiu,acoperita cu tesatura acrilica sau folie pvc, fiind actionate cu ajutorul unui snur textil.Rezistente la intemperii, marchizele sunt un mod facil de acoperire și protecție pentru intrarile in cladiri ,spatii,terase sau balcoane.

Vezi Galerie
Suna acum